assitej-u-rijeci-feat

KAMOV

Assitej napokon u Rijeci

Od 13. do 16. rujna u HKD-u održat će se 23. susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra ASSITEJ!

U ovim čudnim i neizvjesnim vremenima, usprkos svim ograničenjima i izazovima koji su nam se našli na putu posljednjih nekoliko mjeseci, s veseljem javljamo da ćemo od ponedjeljka do četvrtka ugostiti 6 dramskih studija iz cijele Hrvatske!

Gostuju: Teatar Tirena, Dramski studio Dada Kazališne družine Pinklec, Dramsko-lutkarska radionica Donatolina Lutkarskog kazališta Zadar, Dramski studio Kazališta Virovitica, Skupina Tini Bjelokaz Bjelovarskog kazališta, predstavit će se i naša najstarija dramska skupina, a prikazat ćemo i dokumentarni film kazališne radionice Malik o njihovih 20 godina rada!

Broj mjesta u publici je ograničen, no pozivamo vas da nam se pridružite i podržite ove mlade ljude koji su usprkos svemu radili marljivo i predano tijekom cijele godine!

Žao nam je što nam se neće pridružiti Dramski i Plesni studio INK, Dječje Kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku i Dramski studio mladih Hvar, nedostajat ćete nam! I svi ostali članovi koji ove godine nažalost nisu mogli sudjelovati! Pokušat ćemo pronaći način da vas ove ili iduće godine ipak ugostimo u Rijeci!

Podijeli:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Scroll to Top