Zavrsne produkcije_2

KAMOV

Kraj neobične godine

Iza nas je još jedna izazovna i neobična godina. Usprkos svemu, naš je dramski studio kontinuirano radio s dvadeset i šest polaznika podijeljenih u tri skupine! Nepuna dva mjeseca u dvorani, više od šest mjeseci online rada, mjesec dana zazivanja sunca i dramske na različitim lokacijama na otvorenom…I na kraju, opet mjesec dana u dvorani! Nije bilo lako no eto, ustrajali smo i uspjeli pripremiti tri završne produkcije!
Najmlađa je skupina pripremila priču o važnosti maštanja, pričanja i čuvanja priča, srednja grupa je, u godini prepunoj apsurda, besmislica i bizarnosti, odlučila postaviti izbor tekstova Daniila Harmsa, dok je srednjoškolska skupina, inspirirana životom i stvaralaštvom Janka Polića Kamova te dramskim tekstom Slawomira Mrožeka “Emigranti”, pripremila jedno malo, pomalo mračno, poetsko putovanje.

Obzirom na epidemiološke mjere i preporuke, nažalost nismo mogli održati završne prezentacije onako kako smo htjeli i onako kako su naši Kamovci zaslužili, no nadamo se da ćemo u rujnu zaigrati na velikoj sceni, pred mnogobrojnom publikom!

Veliki bravo za sve naše Kamovce koji su bili marljivi, znatiželjni, uporni i puni ljubavi prema kazalištu tijekom cijele godine! Trudili su se, maštali, smišljali i pisali priče, glumili, čak i onda kada se činilo da bi bilo najbolje odustati i pričekati da sve ovo prođe…Jednog ćemo se dana ovoga prisjećati!

Hvala našim Kamovcima na trudu ali i roditeljima na podršci!

Uskoro ćemo objaviti upise za novu generaciju Kamovaca ali i neke novost!

Podijeli:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Scroll to Top