Predstave

Nastava u oba studija odvija se tijekom školske godine, od listopada od lipnja, a sastoji se od studijskog rada i završne produkcije. U posljednje tri sezone postavili smo dvije završne produkcije, a sudjelovali u još šest profesionalnih kazališnih predstava u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci.

01
2019. godina

Mali princ

Premijera: 4. prosinca 2019.

U suradnji s Talijanskom dramom i Riječkim kazalištem mladih „Kamov“, a u režiji iskusne autorice u području kazališta za djecu i mlade, Renate Carole Gatice, Hrvatska drama realizirala je produkciju dostojnu omiljene knjige svih generacija i razveselila i velike i male. U prosincu 2019. godine u ukupno osam izvedbi, predstavu je pogledalo više od 4000 gledatelja, djece i odraslih.

2019. godina
02

Ba(j)ke nisu krive

Premijere: 23. i 24.5. 2019.

U ovoj duhovitoj priči punoj razigranih songova, likovi iz poznatih bajki pojavljuju se na sudu kao svjedoci i u svom izlaganju brane svoj lik i važnost čitanja i pričanja bajki kako bi svom snagom opravdali vrijednost bajki i poruka koje one nose.

U ovoj su produkciji Riječkog kazališta mladih Kamov sudjelovali i studenti kostimografije i scenografije Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci.

03
2018. godina

Čarobnjak iz Oza

Premijera: 6. lipnja 2018.

Upravo je ovaj klasik koji je osvojilo srca čitatelja svih generacija, prva završna produkcija Riječkog kazališta mladih Kamov premijerno izvedena u lipnju 2018. godine. Predstavu u cijelosti izvode polaznice i polaznici dramskog studija RKM „Kamov”.

Pridruži nam se!

Četvrta sezona Riječkog kazališta mladih već je počela, no još nam se uvijek stignete pridružiti!

Scroll to Top