Upisi

Dramski studio upisuje djecu i mlade od prvog razreda osnovne škole do četvrtog razreda srednje škole. Baletno-plesni studio upisuje djecu i mlade od osmog razreda osnovne škole do studentskog uzrasta odnosno do 26 godina.

<< upisnica
Kamov

Upis, audicija, raspored

Upis se obnavlja svake godine prije početka nove školske godine (do kraja rujna), a novi polaznici pristupaju audicijom koja se održava krajem rujna prema ranije objavljenom terminu. Audicija je prvenstveno prilika da se djeca i mladi predstave i upoznaju dio kazališno-pedagoškog kolektiva, te da već samim pristupanjem našem učilištu prihvate i iskuse svoj prvi kazališni izazov. Audicija se održava u zaigranoj i podržavajućoj atmosferi.

Nastava dramskog i baletno-plesnog studija počinje u prvom tjednu listopada prema objavljenom rasporedu i traje do kraja lipnja. Radionički program odvija se radnim danima u večernjim satima te, po potrebi, subotom u prijepodnevnim satima.

Dodatne edukacije iz područja glume, plesa, lutkarstva, radio drame, itd., te posebni projekti u kojima će se polaznici imati prilike sudjelovati odvijaju se u izvanrednim terminima koji će biti naknadno objavljeni.

Članarina

Sklapa se ugovor o pohađanju tečaja, a mjesečna članarina iznosi 200 kuna.
Ako više djece iz iste obitelji pohađa jedan od naših programa, jedno dijete plaća puni iznos članarine, a ostalim se članovima odobrava popust od 40%.
Upisnica
Scroll to Top